maandag 8 februari 2016

Even een update

De blog werd terug gevuld met wat nieuwe foto's! Vorige week kwam er een vriendje bij in onze klas: Vincenzo Emilio. Vincenzo heeft zich al goed aangepast in de klas en werd enorm goed onthaald door de peuters. Mooi om te zien hoe ze steeds zijn hand nemen om een rijtje te maken, zodat hij het allemaal kan leren!

Op dinsdag 2 februari was het Maria Lichtmis! Dit vierden we in de klas, zoals de traditie het voorschrijft, met pannenkoeken!! Smorgens maakten we samen het deeg en dan na de speeltijd werd het gebakken. Heel wat kijklustigen kwamen voorbij onze klas omdat ze die heerlijke pannenkoekengeur konden ruiken in het gebouw! In de namiddag aten we samen de pannenkoeken op! Ze hebben gesmaakt!


Doorheen de week werkten we nog verder aan het thema stenen. Het verhaal van klein wit visje die zijn lievelingssteen kwijt is, zagen ze via een zandverhaal. Nadien mochten de peuters dan zelf ook hun zandtekening maken!
Er kwamen ook grote stenen in de klas om een evenwichtsparcours op te volgen. Niet zo gemakkelijk als het lijkt!

Vrijdag 5 februari mochten we met z'n allen een kijkje gaan nemen in de nieuwe school! We konden door alle kleuterklassen en de polyvalente zaal lopen! Leuk om al eens te gaan piepen :-)

Bekijk onze belevenissen van vorige week via de foto's: meer stenen :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties: