zondag 2 oktober 2016

Thema vliegtuigen zit erop

Ons thema vliegtuigen was een leuk thema waarbij de peuters vanalles konden doen met de vliegtuigen. Een overzicht van alle activiteiten kunt u zien via ons foto-album. De laatste foto's van deze week werden er net bijgeplaatst en kunt u via deze link zien : Vliegtuigen

Volgende week is een speciale week want op maandag 3/10 is er geen school voor de kinderen. Dinsdag 4/10 gaan wij op schoolreis naar de Sierk, vergeet uw peuter geen picknick mee te geven om in het park samen te eten.
Vanaf woensdag tot en met vrijdag zal er een fietsparcours van de stad Oostende opgesteld staan op de overdekte speelplaats van het lager. Dit is bedoelt voor de kleuters. De exacte dag wordt nog meegegeven, maar vanaf woensdag mag uw peuter dus zijn/haar fiets meebrengen naar school! Liefst voorzien van naam. Er worden ook loopfietsen meegeleverd met het parcours, dus u kunt vrij beslissen als u graag de eigen fiets meegeeft of als uw peuter met een fiets van de stad mag fietsen.

De komende 2 weken zullen we dus werken rond vervoer en verkeer. Vanaf woensdag zullen ook de fluohesjes meegegeven worden. Graag elke dag met de fluojas naar school komen om de zichtbaarheid in het verkeer te verhogen!

Indien u thuis iets liggen hebt rond ons thema, mag u zeker materiaal meebrengen (genaamtekend).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties: