zondag 4 december 2016

Vol verwachting klopt ons hart

Het is bijna zover! Sinterklaas komt op dinsdag naar onze school en ook naar onze klas! We hebben ons schoentje vrijdag samen gezet en we stopten er een mooie tekening in! Benieuwd wat Sinterklaas naar onze klas zal brengen :-)

Op vrijdagmorgen kregen we een brief van Sinterklaas om te melden dat Zwarte Piet zich wat down voelt door zijn val over de bananenschil. Daarom kreeg elke klas een opdracht om hem terug vrolijk te maken! Wij mochten zorgen voor een leuke kruk of stoel om zijn been op te laten rusten. Want deze zit in het gips!
Samen trokken we op zoektocht naar het rommelhokje van de school en zagen daar 2 stoelen staan! Deze gingen direct mee naar de klas en we gingen aan het werk. Niet alleen Zwarte Piet krijgt een stoel, maar we maken ook 1 voor Sinterklaasje.

Ondertussen heeft elke peuter een kroon geknutseld voor als Sint in onze klas komt, tekenden we met houtskool een Zwarte Piet, speelden we met de treinset van onze klas en genoten we van die heerlijke Sinterklaasmuziekjes!

Foto's van deze week staan op de site en kan je via deze link bekijken: Sint in de klas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties: