zaterdag 1 april 2017

Zalig Pasen!

Hierbij een kleine update van foto's die ikzelf nam tijdens de stage van Juf Debby. Haar 5 weken stage zitten erop en zijn voorbij gevlogen! Bedankt Juf Debby om ons tijdens die 5 weken veel bij te leren rond de natuur en het nieuwe leven!
Milo en zijn mama brachten hun kip Moes mee om te tonen in de klas! Moes voelde zich al snel op zijn gemak bij ons in de klas en ging op ontdekking. Foto's: Kip Moes op bezoek


Juf Debby toonde ons hoe je grote zeepbellen kan maken: Buiten spelen


Juf Debby vierde op woensdag feest voor haar verjaardag! Samen bakten we pannenkoeken en dan smullen maar!

Na de vakantie verwelkomen wij 4 nieuwe kindjes: Marie, Zyliano, LΓ©on en Amaury! Deze vriendjes kwamen deze week als eens een kijkje nemen in onze klas en voelden zich al snel thuis!

We nemen in onze klas afscheid van Thalita, ze verhuist uit Oostende en verandert dus van school! We wensen je het beste toe!!
Onze klas zal dus 20 peuters tellen na de vakantie! We starten met een week zonder thema zodat de nieuwe peuters kunnen wennen aan de klas en alles rustig leren kennen. Daarna zullen we rond de 'jungle' werken. wie spullen liggen heeft (knuffels, boeken, prenten,...) mag dit zeker meebrengen! Liefst genaamtekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties: