zaterdag 3 februari 2018

Laat de muziek maar horen!

Deze week werkten we ons thema baby af door nog fruitpap te maken samen en hiervan te proeven, we schilderden ook eens met babyflesjes!

Stilletjes aan startten we het thema muziek in de klas. Er kwam een podium die ondertussen al goed werd gebruikt. Hierop kunnen de peuters zingen, dansen en muziek maken met de instrumenten. We zetten verschillende soorten liedjes op en de peuters kunnen zich helemaal uitleven hierop.

De instrumentendoos bespraken we uitgebreid, we deden al verschillende spelletjes met de instrumenten en in onze instrumentenhoek mogen ze hier ook zelf mee aan de slag!

Volgende week zetten we het thema nog verder met het knutselen van instrumenten, nog leuke instrumentenspelletjes, liedjes zingen en optreden voor elkaar. De eerste foto's van dit thema vind u hier: MuziekOp woensdag gingen we op bezoek naar mevrouw de directeur haar bureau want we hadden bloemen geschilderd voor haar. Het was de dag van de directeur en elke klas bracht haar een fijne verrassing!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties: