zondag 4 maart 2018

Ons kookboek

Om ons thema af te sluiten maakten we vrijdag samen een kookboek van al de heerlijke gerechten die we maakten. Al 's morgens vroeg gingen we papier scheuren, een moeilijke techniek dat we nog vaak gaan oefenen. Maar oefening baart kunst :-) De snippers kleefden we daarna op een gekleurd blaadje waar ook de foto's van de verschillende gerechten bijkwamen alsook enkele ingrediënten. Het kookboek staat aan onze klas en u mag er gerust eens in kijken als u langskomt! Nadien komt het dan in onze klas zodat de kinderen zelf nog kunnen vertellen aan elkaar wat we allemaal kookten!
Wil u het nog eens bekijken op de fotopagina kan dit via deze link:
Komen eten week 2


Nogmaals een grote 'dank je wel' aan alle medewerkers van de afgelopen 2 weken! Ikzelf vond het een zalig thema waarbij de peuters veel konden leren, en dat kon door jullie medewerking!
In een peuterklas aan de slag gaan met een oven, warmtebron, messen en verse ingrediënten is vaak moeilijk omdat je dikwijls van de tafel weg moet voor toiletbezoek of om de anderen te ondersteunen in hun hoekje. Ik ben dan ook heel dankbaar dat we dit alles konden verwezenlijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties: