donderdag 1 maart 2018

Resto André kookt verder

Deze week kookten we lustig verder in onze klas. Op maandag kwam de Nana van Jacob tomatensoep met balletjes maken! De peuters konden helpen met het snijden van de groentjes en het draaien van de balletjes. Al vonden ze het draaien van de balletjes toch minder leuk dan gedacht, het bleef kleven aan hun handen :-)

Bij het proeven was het unaniem! De soep was heerlijk! Dank je wel aan de Nana van Jacob om dit huzarenwerkje te zien zitten in de klas!


Op dinsdag kwam het dessert aan bod, samen met de mama van Nolan maakten we tiramisu. Splitsen van eitjes, kloppen van eiwit en koekjes in de koffie doppen. De peuters konden het allemaal en ze genoten in de namiddag van het lekkere dessertje! Bedankt aan de mama van Nolan om dit tot een goed einde te brengen en voor de leuke ondersteuning!


Vandaag stonden de pannekoeken op het menu. De mama van Jake hielp ons om het deeg te maken en om dan ook de pannekoekjes te bakken! Er waren heel wat kijklustigen maar ook heel wat helpers, het sprak hen echt aan! De stapel pannekoekjes was dan ook snel op :-) Dank je wel aan de mama van Jake voor de grote hulp deze morgen!!Ons restaurant sluit nu even zijn deuren, wij gaan ons voorbereiden op het optreden voor jullie. Denken jullie nog eens aan de kledij voor het feest? Dan kunnen we starten met de attributen te knutselen...

2 opmerkingen:

Reacties: