zondag 2 februari 2020

Toet toet!

Het kleuterfeest zit er op! Wat deden de kinderen het schitterend! Elk op hun eigen manier hebben ze geschitterd! Het was voor iedereen de eerste keer om dit spektakel mee te maken en dit laat natuurlijk een grote indruk na. Ik ben alvast super fier op hen allemaal!!

Maandag starten er 2 nieuwe peuters in onze klas: Illyrio en Nyo. Onze klas telt dan 15 peuters. De eerste dagen zullen we eerst wennen aan elkaar en opnieuw onze vaste rituelen opnemen. Wanneer we allen ons plekje gevonden hebben gaan we met een nieuw thema aan de slag: Auto's. Er zijn heel wat kinderen in de klas die hier een grote interesse in hebben ;-)

In dit thema komen de auto's voor, maar ook de kleuren, logo's van auto's, afstanden inschatten, groot/klein, rollenspel met de auto,... aan bod.

We kunnen hier veel richtingen mee uit :-) We zullen ook een dezer dagen op uitstap gaan naar de parking van de school om BINGO te spelen. Dan moeten de kids op zoek naar vb een blauwe auto, of een auto met het juiste logo,... totdat we alle opdrachten gevonden hebben en we BINGO kunnen roepen.

Binnenkort zal het foto-album van ons thema Jungle ook aangevuld worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties: