vrijdag 24 april 2020

Een nieuwe stap bij het online lesgeven!

Beste thuis

Vanaf volgende week gaan we met de kleuterklassen een stapje verder bij het online lesgeven. We deden deze test al via het lager en willen dit nu doortrekken naar de kleuters.

Het is de bedoeling om een 'Meet-moment' te organiseren waarop de kindjes van de klas elkaar kunnen zien en ook de juf.

Hiervoor werken we met Google Meet. Dit kunt u als applicatie downloaden op uw tablet of kunt u via de link die u zal krijgen het via de PC volgen. Het is leuk als er ook een camerafunctie op uw laptop, PC of tablet/ipad zit. Zo kunnen we jullie echt zien. Met een micro kunnen we jullie horen :-)



Om dit te kunnen realiseren heeft elke kleuter een e-mailadres nodig. Daarom maakte de school voor uw kind een e-mailadres aan: voornaam.familienaam@saobasis.be
Het wachtwoord is telkens het rijksregisternummer: zonder de puntjes, maar wel MET koppelteken!

Indien u twijfelt over de schrijfwijze kunt u dit via deze link nog eens bekijken: E-mailadressen

De e-mailadressen van onze nieuwe instappers van na de paasvakantie volgen nog. Dit zal in de loop van volgende week zijn.

Het plan is nu dat u thuis eens probeert in te loggen op uw kleuters e-mailadres. Volgende week zal ik een link posten en filmpje van hoe u dan op Meet kan deelnemen aan een 'vergadering' = moment waarop we elkaar kunnen zien. Dit is vrijblijvend, maar voor wie zin heeft is altijd welkom!! 😍

Ik zou hiermee heel simpel starten, want het komt soms chaotisch over als iedereen door elkaar praat op zo'n moment. De afspraken hierover volgen dus nog :-)

Tips om in te loggen vindt u hier:
Hulp bij het inloggen op e-mailadres


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties: