woensdag 15 juni 2016

Aan de slag!

Ondertussen is er al wat tijd verstreken en ook een gans thema. Het thema bouwen is voorbij gevlogen want de kleuters waren nog erg geïnteresseerd in de boten in de klas, het optreden van het schoolfeest werd vaak geoefend en ook onze papa's mochten we niet vergeten. Dus rond bouwen deden we niet zoveel als verwacht, maar het waren wel leuke dagen omdat we zo de papa's meer in de spotlights konden zetten. Het was ook vaak mooi weer waardoor we profiteerden van extra buiten te spelen in de zon!

Deze week zijn we gestart ons nieuwe (en dan ook laatste) thema: verhuizen! Een toepasselijk thema want we gaan ook effectief verhuizen! Op dinsdag gingen we met de klas een kijkje nemen in het nieuwe gebouw naar de nieuwe klas waar ze na de vakantie zullen zitten samen met Juf An!

Zo zien de kleuters ook waarom we alles moeten verhuizen: de klassen zijn nog leeg, er is geen speelgoed...We zijn al het speelgoed ondertussen aan het afwassen en zo gaat alles stap per stap naar de nieuwe klas!

In het verhaal 'Jules helpt buurman' gaat de buurman verhuizen en helpt Jules de buurman om alles op te ruimen. De klemtoon in ons thema ligt op het poetsen. Hou je dus maar klaar aan een ware 'lentepoets' :-)

Foto's van het thema kan je binnenkort volgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties: